Nyorang Lamunan…

Jentreng kacapi hiliwirna ati
Ngraksuk ngarambah manah
Gelik suling mirig sepina hate
Batin peurih raga kasiksa
Awak saukur kalakai katebak angin
Hate kumejot awak teu wasa
Ati jumerit nyorang lamunan
Waktu sora cai ngagiricik
Waktu angin nu ngahiliwir
Pare koneng ngagupayan
Asa geus deukeut
Asa hareupeun
Lembur matuh karang pamidangan
Kasorang di pangumbaraan

Iklan

Satu Tanggapan

  1. Sampurasun…nepangkeun abdi pun hileud.

    Mani sae pisan eta puisi, matak waas ka lembur, matak bingah maosna.

    hatur nuhun sok teraskeun abdi bade teras maos ! mamanawian tiasa diajar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: