—NUNDUTAN—

Sidakep beungeut nyanghareup
Nyambut gawe nuturkeun karep
Papan caang jadi panyawang
Tapi panon sakeudeung deui peureum
Mangsana puput caang ku poek
Lir lengkung katumbiri nutug leuwi
Lelenggutan kiceup antare
Sabot raga ngalayang teu wasa
Hulu nu urug tandes ngagetruk
Lenyapna ngagebah lamunan
Sadar awak geus ngagolepak
Gawe teu metu kalah bancunur hulu
Nu bieu ninggang CPU ha.. ha..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: