Rusiah Hate ….

Salempay tilam katresna pameungkeut hate pangiket rasa ti anjeun 5 taun katukang. Dilipet rapih na diri, pamungkus rasa nu masih keneh nyantel, kakurung ku laku ngabatu na dadasar hate. Lami urang teu patepung, lami urang teu bisa patepang raray. Anjeun dimana ….. anjeun ayeuna kumaha…… duh Gusti tulungan ieu hate nu teu bisa leupas ti manehna. Rasa nu salila ieu jadi rusiah hirup, rasa anu sakieu lilana di simpen dina dasaran hate. Kedah kamana atuh… kedah kasaha atuh…. tatanya era ku purwadaksi, ayeuna geus lain-laina deui….

Iklan

8 Tanggapan

  1. mun nya aa anu namina cinta pertama teh tea anu paling endah jeung teu tiasa kahapus sajalana sesa umur urang, jiganamah saya apal ka saha ieu serat aa kintun hehehe.sing emut nya aa ka purwadaksi …

  2. Ih urang teh kudu tarapti ka diri ulah poho ka tali paranti komo kana cinta nu suci, kudu di pusti-pusti. Nu peunting mah ayeuna tong sampe pahili mana nu mimiti jeung mana nu kiwari ngajadi… ieu nu di sebut ngukur ka diri inget ka purwadaksi.

  3. euh… daun hanjuang panyirna kamelang, kulit kina ubar katresna
    gandapura ubar lalana, janda geulis rupa ubar pananya…
    tah kadinya tataros mah kang…

  4. nineung ngeunteung naha diri ngaraga dua
    asih diri mung sakadar rasa teu maksad migaduh salira

  5. kang kabayan & the70no :

    “Landung ku rayu, jembar ku basa … jero hate nu aya ngan saukur rasa, ngan saukur katineung, jeujeuh diri nu lawas nu kantos ngancik, panguger carita nu kungsi nyanding…”

  6. Kang On2hood meni gape ih kana puisina…pribados dugi ka bingung ngartoskeunnana…Kakang abdi hoyong diajar supados tiasa pupuisian kitu.

  7. Geura mantun bakakak hayam bodas, roko kolobot + bako molena, kulub cau + cikopi pait sagelas teras luncat kana suhunan imah tatangga… geura bantun tah susuguh sebat nami abdi 3x teras ngalamun neangan ide puisi… pami tos pendak geura baca sing tarik… moal burung dikira gelo anyar tah ku batur teh ha.. ha..

    punten kang heureuy ieumah… kababantun ku lingkungan ti aalit tuda kang.

  8. Selingkuh sareng saha

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: