Nundutan…

Jam 2 beurang kantor sepi tapi Bos lengkep kabeh daratang bari taronggoy kana pagaweanna masing2. Kitu oge kuring bari gawe pirajeunan nyetel lagu MP3 Cianjuran teu karasa panon kalahka tunduh, terus ngajak ngobrol ka batur sakantor Mang Jams nu diukna patukang tonggong jeung kuring. Kusabab sing katohyan gawe bari ngobrol ku Bos, nya ngobrolna rada canggih make Yahoo Messenger….

on2hood : Anjrit… dewek tunduh pisan uy
jamsbond_jr : Sarua…boa gara2 gado2 tadi nya kalobaan teuing kangkungna he.. he..
on2hood : He.. he… nya bener gara2 eta ciganamah
jamsbond_jr : Lain uy jadi inget kumpul ngariung sabatur-batur, batur ulin mangsa keur budak. Biasa, mun geus kitu sok parea-rea omong, tapi lain hartina pasea, ieu mah maksudna teh pabau-bau sungut, paloba-loba hitut, heu heu heu. Der ngaradu dongeng, nya atuh kuring oge ke heula anan mun kudu Asin mah!
on2hood : Nya sanes kanten ari kanu kitu mah, terus bari ngawawaas maneh nyetel radio 2 band ngdengekeun dongeng, terus pada nyaliksik buuk neang kutu nepi ka nundutan ha.. ha…
on2hood : Nundutan teh salah saiji kanikmatan ti Pangeran pikeun urang, teu budak teu kolot pasti pernah ngalaman… sok pirajeuna geura aya na TV nu keur sidang narundutan, solat Jum’at nundutan, dicukur buuk nundutan oge… sanes kitu mang?

jamsbond_jr : Lain teu meunang nundutan, da nundutan ge kaasup hak asasi, ngan meureun kudu bisa nempatkeunana. Bari nyarande kana tangkal, angin ngahiliwir nebak raga, hawar-hawar sora suling ngagelik, tah mangsa kieu nu pas pikeun nundutan mah, lain keur sidang pleno, lain keur rapat jeung persiden, komo deui keur hotbah Jumaahan. Geus ah, asa bau bau tunduh ieu teh, rek nundutan heula ah bari nangkeup monitor
on2hood : He hee lain mang ari tunduh boh nundutan ubarna naonnya ?
jamsbond_jr : Cenah ubar tunduh nu mujarab teh taya lain ngaroko atawa nginum cikopi, tampolana ku nginum suplemen ge sok cenghar. Tapi piraku keur nyanghareupan persiden rek pelenyun udud mah, kuriak curuk persiden tutunjuk bari bendu. Atawa keur ngabandungan hotbah jumaahan bari nyuruput cikopi.
on2hood : Ya iya laah masa iya seh…. Aya aya wae… ha.. ha.. Enya, teu ngabibisani lamun nundutan keur hotbah Jumaahan teh asa pelem. Ceuk Bang Haji mah itu perangkap setan. Jadi lamun masih keneh aya nu nundutan. pisan.Terlalu !!
jamsbond_jr : Gara-gara tunduh tarang sok jadi korban, geus teu kaitung jalma nu tidagor kana monitor atawa buncunur ngadupak tuntung jok beus, nu can kabejakeun teh tidagor kana tarang wanoja, da enya atuh mun keur reureujeungan jeung wanoja pitunduheun teh tara aya, paling-paling pura-pura tutunduhan.
on2hood : terus mang ?
jamsbond_jr : Kanu sok mawa kandaraan diharamkeun pisan nundutan, najan kabeh panumpang katut kondektur-kondekturna narundutan, ari supir mah ulah pipilueun nundutan. Loba kacilakaan dijalan tol, lolobana alatan supir nu elodan, elodan pipilueun nundutan.
on2hood : Ngiring ngakak bari gogoleran atuh ari kitu mah… nuhun mang jadi leungit yeuh tunduh na

Iklan

10 Tanggapan

  1. mampir heula…. nundutan yeuh…. cape….. ngiring ebog heula ah…. 😀

  2. Yee aya juragan uy… duh ni arisin tempatna pabalatak, ngendong we atuh kang, pokonamah di pang motongkeun si burintik meujeuhna tuh keur panggangeun he.. he..

  3. kang nuju beberesih ? hihik sudah pasti banyak komen dari orang bernama hileud harus dikumbah…selamat bersih2

  4. halah bener uy ni loba yeuh kalakayna… sakarungeun, eta tuda Mang Spam sok tara wawar2 ari deuk miceun sampah teh… ngagawekeun bae lah

    Mana oleh2 teh ari kuring teu diingetkeun, bunga2 tulip atuh ari tas nganjang ka ditumah

  5. kade nundutanna tong ka malinaan…
    Kamana wae Juragan anom….

  6. Uluh aya Ua Guru… punten ah tempatna pabalatak yeuh, biasa nuju beberes seuseur padamelan puguh, jadi we carang nganjang… punten

  7. tos janten tradisi nundutan d kantor mah kang, teu dimana-mana sami wae

  8. muhun kang eh kang aoa teteh ini teh uy… nya haturnuhun lah parantos rurumpaheun di saung butut abdi…

  9. Ai Nundutan teh, naon basa Indonesiana?…

  10. sadam,marjenal,sandil,si rolita kerenh jut.by tik burin

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: