Tibelat…

dumeh hate terus ngagerendeng
tibelat mah milik saha bae
da puguh keur katalimbeng
sanajan suwung teu kedal basa
angger aya nu diarep-arep
rundayan carita heug geura kotretkeun
lir hariring mapaler tunggara
sanajan ukur sakecap
aweuhan dianti ku hate nu teu uni
rumasa campelak ngabudalkeun kingkin
bongan hate teu bisa buni
nyipen deudeuh dinu panyingkurna
hampura..ukur hampura…

 

Iklan

Satu Tanggapan

  1. Salingkuh jeng saha

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: