Tungtung lamunan

panon poe nojo hate
nangkeup haneut lelembutan
mangle siloka tungtung lamunan
ngadalaingdingkeun hariring
kawih asih na dasar katineung
ngagalura lebah lolongkrang rasa
jadi kembang panganteur lengkah
gugupay ngajak eunteup ku geugeut
malar janten tarate papaes hate
kantenan dina saliring dumadi
asih ngamalir bukti teu jalir
katresna nu mangkak moal sulaya…

Iklan

5 Tanggapan

  1. Ngiring curhat kang. Nyukcruk galur nu ka pungkur, nyawang mangsa nu ka tukang, kagagas lalakon nu waas, nganteur tresna mapay2 jalan pang harepan, ngajurung rasa nu ngagalura, rek metik kembang asmara, rek nyeuseup harumna cinta, kersana nu maha kawasa, kembang cinta nu ligar mekar na pangkuan, hiber ka tebak angin kabimbang, hampura kuring gelis !!!

  2. Hatur nuhun… waas macana Kang

  3. aduhh kang ariff meni pak puriding kuring maca curhatan akang…..

  4. Like this..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: