Abaut Pribados

On2Hood (on two hood)

” Dalam bahasa Sunda bisa diartikeun sifat manusa nu jauh tina peradaban, kurang sopan jeung rada “oon” he he “.

” Dina bahasa Sorangan ngandung hatos dua sifat nu salila ieu mirig, mayungan kahirupan abdi,…. sifat hade jeung goreng, sifat bodo jeung pinter, antara maya jeung nyata jeung sababaraha sifat lianna nu teu bisa leupas dina kahirupan abdi “.

“Hatur nuhun parantos ngersakeun rurumpaheun ka blog abdi nu matak pikaisineun-nana kieu, tetep semanget ok:)

**** tumbu laku kaukur ku umur, mawa seja panghegar manah matak bingah ****

Iklan

39 Tanggapan

  1. MOHON MAAF SEMUA COMMENT YANG TELAH ANDA SAMPAIKAN PADA BAGIAN PAGE INI TANPA SENGAJA TERHAPUS….. SAYA TUNGGU COMMENT NYA KEMBALI…

    Saya sampaikan terutama buat : Hileud, Kang Awan, Liez, Deni, Dani, Jurig, Yani, Ifa, Wida, Adiyaksa… dll, mohon maaf comment2 anda terhapus… bagaimanapun juga, anda adalah bagian dari perjalanan Blog ini. Thank’s.

  2. ALUS TAH BOGA GAWE, KUMA NYIUEN BLOG JIGA KIEU PAYUS SEDERHANA , AJARKEUN ATUH.

  3. AH SI KAKANG MAH SUKA MERENDAH LAH… JADI ISIN YEUH. NUHUN KANG SUDAH NYEMPETIN MAMPIR.

  4. ya oloh… maksudnya ontohod ya?? hehe
    nuhun parantos jalan-jalan ka tempat abdi,,
    -aduh, suka malu kalo ngomong bahasa sunda teh.. ga bisa-eun..

  5. Sampurasun…….haturan kang parantos kersa rurumpaheun ka blog simkuring, salam pangwanoh

  6. Weeee apik tenan puisi2 akang..maturnuwun sampun mampir dumateng blog-ipun dalem kang.
    keep pribados kang 🙂

  7. ‘njih..sami2 mbak…kulo nggih matur nuwun sanget sampean sampun mampir mriki (blog ipun kulo), nyuwun pangapunten mboten wonten welcome drink buat sampean….

    anjritt… maaf mbak klo bahasanya kacau…beliau he.. he..

  8. Hebad si kakang tiasa bahasa jawa oge wiiwtiasa bahasa naon deui kakang?

  9. Hula! Mampir nih, Salam kenal! 🙂

  10. Salam pangwanoh kang on2hood, nepangkeun sim abdi ti Bandung kaler 😀

  11. the70no : Ah si Kakang mah tiasa bae lah … ” Sprechen Sie ihm keinen abaut, ich bin nicht Ihr thingking ” segini saja sudah uyuhan he.. he..

    Takodok : Salam kenal balik makasih dah mampir

  12. Beu kang Indra uy… sok kalebet we da teu dikonci pantona oge… eta sisinanteneun ti Bandung kaler nganjang saung butut hatur nuhun ah… 🙂

  13. sunda pisan….
    hayu urang motekarkeun budaya sunda anu positip.. XD

    sumanget!!!!

  14. Salut..! Teraskeun perjuangan akang.

  15. Waduuuh aya inohong sumping.. ni reuwas yeuh … tapi jadi inget ka lembur jadi na teh… etaa lah kamari balik ka lembur bopga hutang rokok ka warung pinggireun imah hilap can kabayar ha.. ha…

    Nuhun Kang Parantos rurumpaheun yeuh … arisin da blog abdimah tebih ti payus yeuh.

  16. Selamat hari raya Idul Fitri 1428 H

    Taqabalallahu minna wa minkum, shiamanaa wa shiamakum…

    Mohon maaf lahir dan bathin yaaa… 🙂

  17. Salam kenal oge Yi On2hood, hatur nuhun tos mampir ka blog abdi. Pami tiasa sakantenan di Link atuh…

  18. Kang on2hood wilujeng tepang

  19. Salam kenal dari aku. Semoga perkenaln ini bermakna. Ayo Ngeblog, Ayo Ngoment Juga!!

  20. Wah, hatur nuhun tos ngulampreng ka blog abdi. Salam kenal wae. 🙂

  21. Ngajaran ah kadieu tos lami teu nganjang tuda

  22. Terima kasih dah nyepetin mampir di saung butut kuring … wat x woman, rbayans, Rastono, Ibnu Mifka and Balisugar (duuh punten lom sempet mampir ka Bali say..sararibuk.com yeuh)

  23. Wassalam ti sim abah. Hatur nuhun ujang kersa rurumpahan ka saung butut abah. Tah kieu ari blog anu hade tea. Keun teuing masing ontohod onaman. Dupi ujang teh ti Sadamantra wengkon mana? Jalaksana Kuningan kituh?

  24. He.. he.. ci Abah geuningan dikinten teh saha, kaleresan abi nuju di jakarta ayeuna teh, ari lemah cai mah di Sadamantra payuneun rompok pa Kuwu Med hi.. hii..

  25. Nepangkeun nya abdi baraya ti palih wetan, luak-lieuk bisi aya mamah kadieu.

  26. Tadiamah aya kadieu sakedap, tapi terus angkat dai uy, wartosna mah deuk ka ci Liez biasaaa ngagosip masalah si aril yang mau cerai he.. he..

  27. Kang, sae pisan eta seratan Akang teh. Mung anu rada ‘esek-esek’ teh, dialungkeun we ka laut, bilih matak sareukseuk.

    Hatur nuhun. Puguhan nembe ayeuna ngalongok ka blog Akang teh.

    Syarif Niskala

  28. salam kenal Dulur…. hayu urang manjangkeun duduluran satuju teu?

    hehe blog na Mantap dulur!

  29. Klu sunda campur sama batak gimana ya…:D

  30. Kang, cariin mojang dong… abdi pengen kenal sama cewe sunda yang baik2 dan pas-pasan.

  31. Kang nepangkeun abdi, sanaos sering muncul di lembur kuring 2007. Salam!

  32. Ningali foto akang, sapertos bintang sinetron ” Nicky Tirta”. Leres kitu akang teh panginten saderekna Nicky Tirta, he.. he.. he..

  33. Alah urang sunda, salam kang…

    dihaturanan linggih ka http://akuyangmati.wordpress.com

    diantos ah baraya…

  34. Ass…punten abdi kataji pisan “Pantun/Pangrajah” , hoyong pisan ngadangukeun, kagungan kang…? CD/MP3..na , kedah kamana milari na..? (kantos kagungan Pantun Kang Ibing namung tos lami ical )….

  35. Syarif Niskala : Hatur nuhun wawaranna … nuhun parantos sumping

    Leo : Mangalului mojang Bandung toh … he.. he… tar kucariin, Mauliate ho sude mampir tu blog ahu kang.

    Kang Icuk : Uluh punten nembean di buka yeuh blogna nembe terang aya Juragan sumping… nuhun ah.

    Oson : nuhun tos mampir …ke di buka blog na

  36. Didit : Aduuh rupina sesah di Jakarta mah Kang, cobian milari di Bandung, perkawis pantun Kang Ibingabdi oge kantos gaduh Pami teu lepat mah nyaritakeun “Ki Asnaip Neng Nomer” duuuh waas … tapi sami ical.

  37. Ga ngerti.but i appreciate it.hidup indonesia!ha..ha..

  38. hatur nuhun ku ayana ieu blog, wilujeng tepang ti urang garut

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: