Buku Tamu

ruangku.jpg

SEMAH = NGAHESEKEUN NU BOGA IMAH,

SEMAH NU HADE NU MANTUN DAHAREUNA SORANGAN

Wilujeng sumping …. di blog abdi nu matak pikaisineun ieu,

tempat pikeun coretan lalakon kahirupan abdi

Teu aya “Wellcome Drink” bo sorry ya…

sok we tinggalkeun comments na di dieu

Hatur nuhun parantos ngersakeun mampir….

Salam baktos,

on2hood

Iklan

117 Tanggapan

  1. halo kang …

    makasih udah mampir & meninggalkan jejak … πŸ™‚

    salam kenal

  2. Danke dafόr… meinen blog zu besuchen…

  3. dah sok2 baik baek bawa makanan sendiri tapi kok ndak ada kopi disini*mengegeh2 kesereten*

    Salam kenal mas

  4. Hai…mani sae pisan blog na

    Salam kenal Kang

  5. Salam kenal

    Abdi ge nuju ngadamel Blog, dipangdamelkeun ku mamah sareng bapa.

    Ke ameng nya sareng tuker link, teu acan janten tapi di Blogspot.

    Tapi abdi mah budak alit, SD

  6. Aa eta mamah Edi aya nu manyun gambarna

  7. wat rengsa lam kenal balik… makacih dah mampir.. kapan2 gw sediain bajigur deh he.. he..

  8. Ha.. ha… bilangin atuh sama si mamah Redi na, tong ngemutan wae peremen kojek biar gak jeprut gambarnya.

  9. hehe slogannana di gentosnya kang…..:D wuih templatena weuteuh, hebatlah

  10. tuh dah aku munculin lagi… puas 3x πŸ™‚

  11. Aeh…aeh eta aya Hileud Peuteuy kadieu hayu uih Jang ! Sakola pan. Aeh hilap pan tos libur School Of Rock mah, sok atuh ameng jeung Amang…kade kacandakeun Somseu.

  12. salam knal balik…
    di sini lho lebih cakep…
    udah di link punya ku yah *kaget deh…aku linkback yah πŸ˜€
    thx…n senang knal dengan kamu…

  13. iya deh gw minta maaf .. gak minta ijin dulu sorry ya

  14. cieleee…pake maap kyk abis buntingin anak orang aza πŸ˜›
    easy…ga bakalan aku laporin ke polisi koq πŸ˜€

  15. kang on2 ieu dipangnyandakeun kopi satermos… euhuheu
    kenging nambut ti warung kopina… wios nya?…
    salam kasadaya… mugi salawasna aya dina kasalametan ti gusti Allah…

  16. uluh si akang nepi ka kituna eta ka abdi… teu keydah repot2 nu ayamah candak wae ka dieu … nuhun ah parantos kersa rurumpaheun mampir ka blog abdi…
    sawangsulna akang oge sing sehat wal afiat… salam kanggo neng Iteung …..

  17. salam kenal.

    Wah pusinya mantap-mantap nih. Mohon ijin untuk me link.

    regards

    dari penyuka puisi

  18. Duuh padahal sendirinya yang punya blog cakep banget, tuh blog km dah aku link. klo blog ak mo di link ak seneng banget…. makasih dah mau mampir.

  19. Nano-nano buruan hirupan Hp

  20. Lagi di matiin dulu 2 hari kan liburan … biar gak ada yang ganggu… aku terbang ke sanur nemuin kamu dalam mimpi πŸ™‚

  21. punten kang bade ngiring ngariung… πŸ™‚

  22. test..test…
    pengen rujak bebek….

  23. Ih ti kamari oge mangga… bade ngiring gogoleran oge… ngan teu aya kopina seepeun, tuh aya nu nawaran rujak beubeuk badee…? mangga caraliik nuhun ah dah nganjang ka tempat simkuring… meuni arisin tempatna sakieu kaayaannana.

  24. kang link na ku abdi di pajangnya? ameh bisa ngumpul terus, yeuh sakalian kuabdi dipangnyandakkeun bibika ambon sakarung… πŸ˜€

  25. Ih mangga … ridho lah, puguh we kalah atoh.

  26. puas pisan 1000x

  27. ha…. ha… biar jelek slogannya tapi bikin kangen orang .

  28. sloganna sae pisan, numutkeun sim kuring mah “Kreatip”. Hatur Nuhun tos kersa nganjang, rurumpaheun ka blogna sim kuring nu nembe diajar janten acak2kan keneh, lah meni isin…

  29. aeh muhun hilap!
    nepangkeun sim kuring Rhie
    Wilujeng tepang

  30. Cuma nengok baraya

  31. Kang bade meser jamu galian beunghar ?

  32. Uluuuh maooo? Berbicara soal jamu kan buat wanita aya nu namina Jamu galian singset, galian rapet… klo buat pria apa ya…?
    “Galian Pasir kitu…he.. he..”

  33. Kang abdi mah teu ngabantun naon2 mung ieu weh randa 5 bilih bade nyobian mangku πŸ˜›
    lam kenal kang

  34. sawangsulna sumangga linggih…. hatur nuhun parantos rurumpaheun ka saung butut, panyinglar karungsing…. ditampi kalayan kabingah… komo di implikan mangku randa mah …. sok nyiar2 piatoheun wae kang lah.

  35. euh… jamu galian pasir teh, paranti mersihan otak nu ngeres panginten nya kang?…

  36. Laaah apal we ari Si Kaka… kana urusan jamu oge terus we … nepi ka sfesifikasina sagala ha.. ha..
    Katohyan we ti iraha langganan kana jamu Galian Pasir teh Kang ?

  37. euh… hilap… ke.. ke.. di emut2 teh weut asa kintunan ti kang on2 eta ajmu teh… euheuhuehu…

  38. salam kenal…. suka berpuisi or sajak ya? saya juga suka bikin2 asal asalan…

  39. Kang Kabayan : Muhun leres … tapi kan racikan na kenging riset akang kapungkur… sok mopohokeun ih.

    Suluh : Salam kenal balik… makasih dah mampir, wah sama dung ma saya sekata-katanya aja tuh…

  40. euh… muhun nya… tapi apanan… heup… euheuheuh… nupentingmah hasilna tea… nu komen dina gues buuk ieu… megetna janten barersih pasirna…

  41. Hallah aya kukituna si Kakang.

  42. hadirrrr yeuh neneng, mawa nyi suster tapi teu ngesot

  43. Ulluh ni teu beja2 deuk sumping teh… mana can sempet nyapuan imah deui ieu teh… mangga calik atuh… tuh Kang Kabayan oge aya.

  44. ah si kang kabayanmah somse…saruana jeung diidnya ayeunamah, da kitu datang yang baru yang lama dilupakan :D.

    duh ieu template ciga kopi, regoooot

  45. Beu.. beu… janten neng teh ni asa di sapirakeun, punten atuh he.. he.

  46. duh… hampura oge atuh kabayan neng elis… tapinyah asa ngga ada yang baru atuh… panginten kan g on2 nu kenging kintunan ti mang ojon… euheuhue…

  47. Lah puguh dibere randa ku kang ojon 3 siki … di balikeun deui eta oge kalah riweuh lah

  48. euh… sugan teh dibalikeun janten nagkub kang…

  49. alah kalah diskusi geuning….kang on2 mana atuh korsina ni cangkeul yeuh cingogo nya kang kabayan.,,,kang kabayan cangkeul teu?

  50. punten kang… ngiring ngalangkung πŸ˜€

  51. ngiring ngalangkung sakali deui…

    saurna kasep tapi pedit nya hahahaha…

  52. Liez : Korsina teu gaduh neng, ieu we na samak butut lah de ngiring ngariung mah…

    xwoman : Saur saha tah? sok mararodel.com ni bilang akang pedit he.. he.., apal lah saha akang oge nu nyariosna pasti si Pikasebeleun.co.org… hayo saha tah sok ngaku !

  53. wah saya masih ada seperti yang dulu…. πŸ˜†

    Hanya saja rasa puitisnya gi minggat neh. Salam hangat.

  54. Hi hi kirain kemana gt pe kehilangan neh.. biar gak minggat-minggat ya diiket aja boss.. πŸ™‚

  55. ngring batuk ah πŸ˜€

  56. eh, blognya oke pak.
    makasih telah berkunjung ya…

  57. Jungjunan : Ceuk akang oge geura ka dokter ngarah teu batuh bae kumaha siih … batuk dipiara.

    Mina : Makasih Teteh dah mampir he.. he..

  58. Hi..I am good. How are you? Thanks for asking!
    Glad you like my bottled-brain. However, this is meant as a ‘test site’. My ‘mistake’ to make it public. I’m going to make it ‘private’ for a while, until I fix everything and add some content.

  59. Oreg-oreg lah kang Philips ari kitumah he.. he.. punten ah, but really … I like your bottled-brain ni hebat kitu pokonamah…

  60. Soak atuh ditunggu di kuningan, diantos samangkok basona. Soak atuh traktir heula, ke bagean akang anu ditraktir….. πŸ˜€

  61. Ping 18 Agt’07 pami janten mah… wayahna pami janten terus mampir nya si Jago geura peuncit… pan aya gegeden ti kota bade sumping πŸ™‚

  62. tiasa tepung atuh sareng sim kuring…urang lomba balap karung yuuuu….

  63. asa tos lami..,nuju kaluar kota nya…atanapi..nuju ngagugulung anggaran…

    diantos puisina…

  64. biasa… mulai tarurun hujan yeuh he.. he.. jadi we sibuk kuring teh. Euleuuh balap karung nya? atuh kedah latihan heula ti ayeuna beu?!?

  65. Punten yeuh simkuring nu “kasasar” alatan nyaba ka Blog-na Pak Awan πŸ™‚
    Salam kenal. Kumaha upami blogna kusimkuring di-link ka blog simkuring? Nuhun. Punten upami teu acan diwaler ku abdi blog akang tos di-link dina blog abdi. Punten pisan. πŸ™‚

  66. Laaah si Akang mah ni kos jeung saha wae, mangga ikhlas rido… hatur nuhun parantos ngersakeun mampir ka saung butur abdi. Sering2 mampir lah

  67. mampir nih kang. πŸ˜€

  68. makasih..
    blog saya kayanya biasa banged, kok
    standard WP lah.. πŸ˜‰

    btw, blog saya monolog?
    kan komennya juga saya reply, mas πŸ˜€

  69. danalingga : iya boss makasih duuh aku lama gak maen neh sorry ye…

    nieke : udah bagus tuh blognya gw suka… makasih dah mampir

  70. wilujeung mayunan sasih syiam…hapunteun sabudaya kalepatan
    rumaos pisan lach kasalira teh seer kalepatan hehe

  71. sami2 neng punten akang oge sok seueur heureuy… sok salah ucap, hapunten akang nya

  72. Sampurasun kulan,,,,
    yeuh simkuring ngalanglangan ka baraya lawas,,,,
    bagaimana kabarnya kang, wararas kan,,,,,
    bagja, bagja, bagja lah,,,,
    Meni reueus nya, reugreug lah, ngabandungan blog nu si kaka,
    ngarojonglah budaya sunda supados teras nanjeur (sanajan dialam maya nya kang)….

    cag ah,

    baraya lawas,
    (ha,,ha,,ha,,)

  73. kang alah nyaan lach nu ieu mah themena ocret hehe
    ah rek nyungkeun jang tajil kadeiu teh … mana bagi atuh πŸ˜€

  74. Tonggeret :
    Ha.. ha…. nuhun nya kaka dah sumping …. sok sakantenan promosi atuh sugan we aya nu kacantol .. blug!

    Liez :
    Yeey tuh ka Hileud atuh mentana…. puguh kuring oge di pasihan ku manehna … kapan atuh kamana?

  75. nyasar kemari neh
    blognya roaming yak
    hihihi

  76. naanya ieu mah yeuh pajabat somse sa pulogadung suganmah

  77. Kadang hati salah menduga, kadang bibir salah bicara.., mari kita bersihkan jiwa ,sucikan hati.. Met Idul Fitri mohon maaf lahir bathin..

  78. weks..
    maen ke sono ke mana..???
    koq ga kaseh kabar…trus maen2..
    waaa…
    ni lagi ke t4 camer yah… πŸ˜€

  79. Ha.. ha….. tau aja neeh orang lagi usaha… gak sempet maen ke Tegal Sorry… mepet waktunya seeh

  80. sampurasun……….

    hoyong ngiringan………
    salam kasadayana…….

  81. Mangga rampesss… sok kalebet angge wae sendalna da sanes di masjid he.. he..

  82. punten ah ngiring ngiuhan. Cik atuh keur hujan kieumah cikopi2 piraku dek dianggurkeun onaman.

  83. Halah eta si akang sok ngawawaas batur, puguh gulana seepeun yeuh, nya puguh pas na mah bari mirengkeun lagu degung “Lalayaran” bari ngopi he.. he..

  84. Salam kenal dari aku. Semoga perkenalan ini bermakna. Met berkarya aja

  85. Salam kenal balih makasi dah mampir… kang Ibnu

  86. Haturnuhun parantso ngalongok blog abdi. Alhmd sae, sawalsungna kumaha? Mugia sehat wae..

  87. hihihihi sae pisan blog na

  88. Blogwalking. Puisinya keren-keren…

  89. Baik, alhamdulillah. Blognya keren euy. Gw nyoba wordpress moal bisa euy, rieut! Akhirnya pake blogspot ajahhh, lumayan gampang.

  90. hi hi sendirinya yang keren blognya, makasi dah mampir lagi

  91. Sampurasun jang Onto, ieu abah bade ngadon istirohah nya. Huh jaba beuteung murilit, jaba poho mawa kadaangan sorangan. Di palebah dinya aya keneh warteg kituh jang. Mun pangteangkeun kaituh, sakalian jeung bako mole nya jang Onto liebe dich..

  92. Samlikum! kababawa ku Ki Santri, naha jadi ngagorolong ka dieu… :mrgreen:

  93. Mangga calik juragan saaya-aya we lah…

  94. ass wr wb,
    saya suka mampir ksini. suka baca2 puisinya. kadang suka ikut copy beberapa. hehehe…
    puisinya bagus2. aku jd banyak belajar gmn menulis yg baik.
    keep up the good work πŸ˜‰

  95. makasih sudah nyempetin mampir… “puisi?” ooh ntu mah cuma sekedar coretan perjalanan jari di keyboard he.. he..

  96. tukeran link yukz…link u “on2hood” dah tak pasang ya…tq

  97. melow pisan ya bos blog nya…..

  98. halo kang.. makasih dah mampir.. lam kenal.. hidup persib..hehe

  99. link blog akang sy pasang ya…

  100. Uluuh ci akang… mangga calik kang punten lah teu aya samak2 butut acan yeuh.. ni ararisin yeuh
    Mangga bade di Link mah hatur nuhun… parantos mampir

  101. saya roaming..
    salam kenal aja..
    dan makasih udah mampir ke blog saya
    sering2 mampir yah πŸ˜€

  102. kang mana gemet jeung sorabi haneutna,,,hanas geus nagok ti subuh didieu,,,

  103. Kang.. Punten ah.. wilujeng wayah kieu..
    nuhunkeun cai herang.. hoyong ngaleueut euy…
    hehehehe.. tukeran ling atuh Kang..
    Hatur nuhun..

  104. Kang eta broken link terlewat !

    Muhamad Redi teu acan janten hehe…kumaha atuh sasapu teh teu beresih.

  105. Wilujeng tepang, Kang !
    Hatur nuhun kersa rurumpaheun mampir ka blog simkuring …. ! Tapi hapunten , nembe tiasa nepangan ayeuna …..
    Sok reueus ku nu sanes, nu masih kiat usahana dina raraga micinta budaya-na !! Mugia urang Sunda oge gaduh semangat !! Sukses !!!

  106. Saat mampu wujudkan impian dan keinginan
    Saat mampu taklukkan waktu
    Dan saat rasakan dekap hangat sang bunda

    Disitulah indahnya rindu…
    Ketika sang waktu membawamu temui yang kau rindu..

    salam kenal

  107. I am very pleased with your site. I will be glad if you appreciate my site

    Thank you.

    Paul, 14 years ,,,

  108. Ngiring calik ah sakedap. Cape tos nanjak ti gunung tilu sareng ti palutungan. Kangen ka lembur Kuningan.

  109. ABDI Oson tea. Tos ah ayeunamah kantun macaan puisina.

    http://akuyangmati.wordpress.com

  110. Punten ah tos lami tara ameng kadieu kumaha damang kang ? Nani hilap ka abdi 😦

  111. Sampurasun dulur, lawas teu patepung. Kumaha damang juragan..?

  112. Punten ah bade neang kang On araya kitu ni tara katingal ayeunamah BTW eta gambar di sidebar Smadav Antivirus ni gagah kitu gambar hileud jiga kuring

  113. sae pisan.hebat !!
    diantos karya-karyana.diantos gabung dina website ieu.haturnuhun

    koment abdi puisina hebat,gaya bahasana hebat
    T O P .Pisan
    mohon ijin hoyong copy paste.haturnuhun

  114. ieu teh kang onto nu kapungkur sok di bdg 20?

  115. Punten….ngiring ngalangkung…,bari lungak longok..:)

  116. Punten…punteenn…*bari ngalongokan..culang cileung…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: