Wilujeng sumping ya ramadhan…

Hun.. ahung… paralun amit amit neda widi, neukteuk leunjeur nilas adegan kabeh siluman sileman jayana mangka sing seda, seda na beunang ku aing… aing nyaho ratu sia, nu calik buligir putih ditiungan ku dadar endog, dibaturan ku es teh manis dijaga ku dji sam soe, sok ngagoda awak keur moyan lamohot kesang matak hanaang, geura punah ku rajah pamunah…. teger hate teger iman dur bedug jadi tujuan… he he

“Wilujeng ngalaksanakeun ibadah puasa pamugi amal ibadah urang tiasa katampi ku Mantena sing lungsur langsar rampung nepi ka rengsena….”

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: