Salah rampa… [cawokah_imagination]

Angka na jam tangan nyampak kana angka dalapan malam alatan rada anggang, mangkat ka Jakarta ngahaja kana kandaraan panjang. Awak karasa nahnay, ngahaja mastaka rada tanggah nyandar kana dasaran awak, maksad mah hayang nganyam mata, Ngan hanjakal, taya wawaran anggalna tanpa asa-asa, aya mastaka nyandar kana tak-tak Ana

Ah… saha nya ? mata nyawang ka ta jalma. Rarayna caang matak ranyay, bangsa hawa. Da katara pas dadana rada tanggah.

Jam salapan malam. kaayaan tambah parah, tanpa sadar panangan tah Hawa kalah nyampai antara paha Ana, matak ragab karasana. Lama-lama dada Ana kalah paranas samarasa, raga asa kabawa kana awing-awang matak waas. Alatan kabawa alam sakaba-kaba, karayap panangan Ana kalah ngarayap kana pas dadana. Aya sababaraha hanca panangan rarampa, tah Hawa ngarasa aya panagan kakarayapan na dadana. Halah bahaya

Maaf Aa saha..?
Saya . Baham kalah calawak taya basa.
Maaf kan Aa maaf ya babasan Ana alatan ngarasa salah panangan salah rampa.
Gak apa-apa A.. saya yang salah gak sadar kalamaan nyandar kana taktak Aa.
Nama anda saha? Dasar banyak akal Ana kalah tatanya, ngahaja ngarah rasa salah taya katara.
Nama saya Ratna randa asal Banjar.
Ka Jakarta..?
Ya A.. Saya ngahaja angkat ka Jakarta, aya maksad mapay baraya, nganjang ka raka panangan kananna kalah nampa ngajak sasalaman.

Aya sababaraha lama panangan Ratna ngangkat ngajak sasalaman, Ana kalah tanpa daksa, nya kamana panangan kanan Ana nya?
Maaf Aa, panangan Aa aya na dada Ratna
Ah.. maaf Ratna, Aa gak ngahaja Aa kabawa sakaba-kaba
Gak apa-apa Aa.
Alakadalaah

Geus ah moal di teruskeun secret story matak bahaya ha.. ha..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: