Bangbara cinta

Bangbara cinta ngulampreng maturan rasa
Jangjang ngeleper mairan hate nu ngageter
Hiber mawa lamunan ka panutan
Euntreup na hate  nu pinuh lambaran kacinta
Lamunan kalimpud ombak harepan
Naratas bagja iwal jeung jungjunan
Hanjakal anjeun teu surti
Hanjakal anjeun teu ngarti

Bangbara cinta angger hiber mapayan hate
Alim padeukeut datang ukur saliwat
Nyarande na hate ukur mepende
Ninggalkeun hate nu katalimbeng
Kapidangdung nyorang tunggara
Dina munggaran katresna
Ka panutan bangbara cinta

Iklan

5 Tanggapan

  1. aeh2, kamari teh bade ngencarkeun bangbara geuning hihi
    saha tah…saha tah?
    ngaku ciaaaaah!

  2. antik, blog dengan bahasa sunda …. mengingatkan pada mantan kekash saya yang juga orang sunda 🙂

  3. yeh kamana kang On nya nani jempling

  4. kang dihapus jeblog mah atuh sudah meninggal

  5. Pantesan we atuh kang on2hood da bangbara cinta mah sok nyeureud…. daripada janten bareuh mending diantep ulah sina eunteup. Soalna upami tos eunteup bahaya, komo upami nyeureud ati…. tangtosna bareuhna oge moal laas ku lima taun.

    Duh bangbara, prak geura ngumbara
    Ngapung ngambah jomantara rasa
    Neang sisi lamping ati
    Nu kungsi peurih
    Ku kolebat panyeureud jamparing salira

    Duh bangbara, prak geura neuleuman sagara
    Sagara nu pinuh ku ombak cinta
    Pabuis ku gelebugna angin asih
    Ngabukbak raga nu pasrah
    Mung ka anjeun miharep
    Miharep….. satungtung angkleung sagara….

    Euleuh kang…. abdi mah mung tiasa saklitu, hapunten ah bilih aya anu teu nyararambung, maklum nuju diajar keneh kang.

    Baktos,
    Rastono

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: