Minangkala karingrang

Minangkala jeput cipanon
Tumampra neda pido’a
Tibelat taya kendatna
Nu taya bebentangannana
Sesah milari bandingannana
Melangna diri ka anjeun
Silang landih cahayaan
Langkung dawuh hate ngaistrenkeun
Marga rahayu jembar kapidangkeun
Kasebat ngaran keur budak
Kasebit ngaran keur leutik
Kasebut ngaran keur lembut
Nelengnenggung nelengnenggung
Geura gede geura jangkung
Sing tawakal midangkeun akal
Ringkuh ampuh ku pangaweruh
Lunguh tarapti mawa kana diri
Pageuhkeun rasa pangeling
Nyileuk hate ukur ka Gusti

Iklan

3 Tanggapan

  1. hwaduhhh artinya apa tuh ya…. puzink dah…
    me at http://www.isfiya.wordpress.com

  2. Sunda buhun euy…
    Salam kenal kang ontohod.

  3. jamana wae kang on2

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: