Kabawa sakaba-kaba…

Jakarta 2008
Malakmandar katampa na panangan Mamah….
Mamah… Bapa ngarasa banyak salah ka Mamah, Bapa ngarasa aya anggang jarak ka Mamah, Bapa ngahaja wawar ka Mamah, balaka kana sagala lalampahan Bapa, Bapa ngarasa banyak salah Mah…

Aya salapan salasana Bapa kabawa lalampahan tak maslahat, kabawa ka alam sakaba-kaba, banyak alasan yang Bapa sampaikan ka Mamah… nya aya acara jalan-jalan sama balad-balad sapakasaban ka Banjarnagara, rapat ngadadak sama Kapala Bank Jakarta, nganjang ka para pajabat-pajabat nagara…. lah banyak alasan, padahal sadayana salah Mah…

Yang ada malah… Bapa nganjang ka sababaraha randa alasan mah hayang ngarampa dadana saja, ngan randana kalah ngahaja hayang karampa sagalana, nya bah tatangga paha yang rada lama mah , mapayan mak mak yang kagak tahan sama syahwatnya, ngan tara ka Taman Lawang mah kajaba jaraknya rada anggang dan langgka kandaraan malam, matak bahaya kata kang Jajang mah.

Sadaya-daya Mah…. Bapa taya ngajaga kana amanah Mamah, Bapa sadrah kana sagala kasalahan Bapa ka Mamah dan akan nampa apa saja yang akan Mamah katakana ka Bapa… Bapa jalma bangkawarah atah ajaran, bayak kasalahan…anggang kana ajaran-ajaran Yang Maha Kawasa. Maafkan Bapa Mah…

Kalayan rasa salah…
*Bapak*

Sanes bade sindirsampir… keur bahan emutan urang… pieunteungeun dina kahirupan.

on2hood: kumaha tah mun kitu
mamah_ida : laaahh… kapalang salah mah salah saja… kagak ada maaf2 an… hanjakal mamah mah garwaan ka Papa, nyatana Papa jalma atah warah… padahal banyak jajaka yang hayang garwaan ka mamah.. naha mamah kalah dapatna ka jalma mata karanjang …
on2hood: Nya wayahna mamah, pan aya pajarna kata Kang Jajang mah… Jajaka gandang mah rada anggang kana ajaran agama…lalampahanna matak nyayat kana dada…
mamah_ida : gagah mah rarasaan Papa saja ta mah… padahal nyatana Papa pan balangsak jaba wajahna taya daya tawarna… dasar mata karanjang saja ta mah…

mamah_ida : Mamah mah apal da… pan Papa bagja nya dapat mamah… mamah yang kagak ada cacatna… nya wajah, nya akhlakna…

mamah_ida is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.
mamah_ida has signed back in. (05/06/2008 11:02)
mamah_ida : saya mah pada dasarnya ngarasa kagak dapat banyak cakap… mangkana dapat cakap2 da aya yang ngarangsang…
mamah_ida : awasnya kata ‘ngarangsang’ jangan salah ngajabarkannya… bahaya…
on2hood: Ha… ha… nya wayahna ta mah da aya bakat lah na awak anda yang tak nampak, makanya saya rangsang saja, pada dasarnya anda aya bakat…kana ngacaprak babasan na kata-kata ha.. ha..
mamah_ida : nyaan nya saya aya bakat mah… asal ngarangsangna sakadar jang cakap2 saja nya… jangan yang sakaba-kaba, matak kawalat …
on2hood: ah yang masalah ta mah… apanan bakat kabawa alam, taya ajarana, ngan akan datang saja pas sama pasangannya…
mamah_ida : pasangan yang sah nya… da pan bapa2 mah kabanyakan kalah ka nyandak pasangan yang gak sah… asal nyandak saja na jalan… lah ta mah pan jalma matak banyak panyawat… mangka jaman sakarang mah banyak panyawat langka yan gak ada panawarna… magkana jangan sakaba-kaba…nyandak pasangan sambarangan kang…bahaya & matak hanjakal…
on2hood: nya kagak saya amah, ngan banyak bapa2 yang ngalaman alasan na ada2 saja …pajarnamah hayang ngasaan saja, ngan kalah kabablasan, banyak alasan ngajawabna.. ha.. ha..
mamah_ida : nya lah apalah kata anda.. say amah akan ngacak2 hanca pakasaban saya nya ha.. ha..
on2hood: mangga… mangga… ha.. ha..

Iklan

7 Tanggapan

  1. Hapunteun simkuring kang, teu tiasa ngalayat
    Mugia iman islam sareung amal ibadahna ditampi ku Allah SWT, dicaangkeun pakuburanana, di teubihkeun dina adzab.
    Mugia nu dikantunkeun kiat, tur ikhlas ngajajap.

    Manusa pawayangan di alam dunya, tungtungna kedah mulang deui ka dalang abadi.

  2. kamarana nya ???

    Araya ?? kang…sayah datang

  3. beu can apdet keneh, hhhh hanas w nganjang!

  4. biasa nuju rariweuh.com neng … punten.

  5. Eleuh eleuh… eta bojo sareng kokojo meni tink kumaha nya? Sink alakur atuh…

  6. He.. he.. biasa kang lah ari geus guntreng teh sok terus paadu carios dina ketikan… tibatan baceo omongan kalah riwuh nu ngadangukeun

    Nuhun parantos mampir…

  7. hahahahh anda mah ada-ada sajah.sakarang sayah ngadak-ngadak hayang ka randa.randa yang badag asal banjaran.pas ahad.pas saya angkat ka banjaran.ngadak-ngadak saya tabrakan sama randa.alahalah pasa randana katabrak.randana nangkarak dan ngabarakatak.hahahhahah

    mohon ijin ku abdi badi di copy pastenya.
    haturnuhun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: