Teu puguh catur…

Poe Sabtu gawe pere, panganguran jalan-jalan ka pasar Tanah Abang niat mah neang kolor jang pakeun ke peuting maen bulu tangkis, bos nelepon ngabejaan aya di kantor menta dibaturan, kusabab kantor teu jauh ti pasar antukna maksakeun, balik teh mampir heula ka kantor…

Terus panganguran tibatan “bete” chating jeung Mang Yopi urang Bandung…

piew broo: mang
on2hood: uy
piew broo: damang mang????
on2hood: pangestu
on2hood : kang ?
BUZZ!!!
piew broo: yup
piew broo: eta status messenger ni kitu he.. he..
on2hood: “SIPAT JALMA DUMASAR KANA RUPA-RUPA HITUTNA” ha.. ha… hebatnya
piew broo: kumaha kitu?
on2hood: Jalma nu jujur (Jalma nu daek ngaku mun geus hitut)
Jalma belegug (Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana)
on2hood: lanjut teu yeuh
piew broo: siap mang
on2hood: Jalma nu berwawasan (Jalma nu apal iraha kuduna hitut)
Jalma nu misterius (Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun)
Jalma nu sok gugup (Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut)
Jalma nu percaya diri (Jalma nu yakin yen hitutna seungit)
Jalma nu sadis (Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy dibekepkeun ka irung batur)
Jalma nu isinan (Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan)
Jalma nu strategic (Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna)
Jalma nu bodo (Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitutna nu kaluar)
Jalma nu pedit (Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada tit..tit..tit…)
piew broo: lanjut dai atuh mang
on2hood: Jalma nu sombong (Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan)
Jalma nu ramah (Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur)
Jalma nu tara gaul (Mun hitut sok bari nyumput)
Jalma nu sakti (Mun hitut bari make tanaga dalem)
Jalma nu pinter (Jalma nu bisa nyirian hitut batur)
Jalma nu sial (Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna…)
piew broo: ha.. ha…
piew broo: termasuk nu mana nte mang
BUZZ!!!

on2hood: Jalma nu strategic (Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna)
piew broo: lamun jelema nu bari hitut na ngakak bari kabur naon mang
on2hood: Jalma nu teu boga kaera ha… ha…
piew broo: ha.. ha… geus mang cape seuseurian wae yeuh
piew broo: bener yeuh mang
piew broo: maaf abi mh bari hitut maca na ha.. ha..
on2hood: ha… ha…

Iklan

2 Tanggapan

  1. hatur nuhun tos nganjang ka saung simkuring kang…
    Ngan nya ieu geura … meni nyararambung kitu… sifat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutna
    heuheuy deudeuh…

  2. Heuheuheu… nya kudu kituna we meureun Kang namina oge teu puguh catur…
    Haturan tos ngersakeun rurumpaheun nganjang ka blog abdi, ayeuna nuju tugas di mana yeuh… salam baktos ka dulur2 nu lian “peacekeepers” tetep semangat DO THE BEST GOGO!!! GARUDA!!!
    Mangga ah 1028 gejlig tewewew

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: