Limpud Katineung

Keur anjeun nu kungsi minuhan lamunan
Keur anjeun nu kungsi maturan dina impian
Keur anjeun nu kungsi mapaes hate
Keur anjeun nu terus cindek na dasaran hate
Keur anjeun nu nuju nyorang 17 Januari… wilujeng Ulang Taun
Hapunten akang seueur salah, seueur dosa…
Terus miharep ngudag-ngudag kalangkang anjeun
Beurat renghap mawa rasa nu nyiksa…

Iklan

3 Tanggapan

  1. Beeeeeuuuu……. nepi ka kituna kang, naha atuh kawas anu teuaya deui wanoja anu sanes.

  2. Namina oge kakaren hate atuh, panguger katineung he.. he..

  3. haduh meni warara’as………..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: