Lalangse hate

Naha anjeun…
Ngajak lalayaran ka alam katukang
Nurih hate ku duriat sajorelat
Ngagerih ku kadeudeuh ngan saliwat

Naha salah…
Simpay katresna jadi ngabeungkeut
Hate simpe terus miharep
Geugeut nu ngancik jadi cindek

Naha salah…
Lamunan diri terus kanceuh
Rasa deudeuh terus nyantel
Ka anjeun carita lawas

Diri pinuh ku lalangse hate
Gurat duriat datang teu bebeja
Jol nyampak mawa hariwang
Midua rasa lain dihaja

Iklan

2 Tanggapan

  1. sukurin kanu somseu mah sok aya balesana

  2. siip,,, sae eung puisi na,!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: