Guntreng ti batan ngajanteng

Mohon maaf buat seseorang yang ada di Aceh… kabeneran batur salembur we ieu mah, chat kita kemaren aku posting neh… itung itung pakaulan he.. he.. (padahal lagi gak ada ideu)

si koneng (10/30/2007 12:28:22 PM): kang obat gendut teh naon?
si koneng (10/30/2007 12:28:37 PM): terus terang saya teh kurang PD badanku kuruuuz
si koneng (10/30/2007 12:28:43 PM): tinggi 175 berat 50 kg
on2hood (10/30/2007 12:28:43 PM): tergantung kebiasaan makan eta mah
on2hood (10/30/2007 12:58:38 PM): pami ti aalit hobi kana kacang pajang, tumis gantar, jeung pepes taraje, nya wayahna we jadi batan ayeuna awak teh
si koneng (10/30/2007 12:59:14 PM): nya jiga biting
si koneng (10/30/2007 12:59:17 PM): kamari ku istri dicekok pake jamu tapi da… kitu lah anger bae
on2hood (10/30/2007 12:59:48 PM): tah pami hoyong gendut mah kedah rada resep kana terong, sayur samangka, jeung manisan gajah
on2hood (10/30/2007 12:59:52 PM): apal manisan gajah
si koneng (10/30/2007 1:00:31 PM): nu kumaha tah kang?
on2hood (
10/30/2007 1:01:02 PM): gajah nuju ngadaweung, bari cindekul…. guyur we ku cai gula
on2hood (
10/30/2007 1:01:11 PM): tapi aya komplikasina tong sok dicampur
si koneng (
10/30/2007 1:01:29 PM): komplikasi kumaha tah?
on2hood (10/30/2007 1:01:29 PM): nya komplikasi pami di daharna campur sareng kurames paku matak bahaya kana padaharan kang
on2hood (10/30/2007 1:01:49 PM): matak tong di cobian di campur hiji hiji we
si koneng (10/30/2007 1:01:51 PM): nya ari kitu mah deuk dicobian sugan we…. hasil
si koneng (10/30/2007 1:02:08 PM): dikantun heula kang…. bade milarian gajah nuju ngadaweung heula
on2hood (10/30/2007 1:02:35 PM): mangga sing hasil di do’a keun
si koneng (10/30/2007 1:03:14 PM): ha…. ha….
si koneng (10/30/2007 1:07:10 PM): dasaaar garelooo… menggeus kang ah heureuy wae atuh hirup teh
on2hood (10/30/2007 1:07:13 PM): atuh asa di haminan tuda… nya punen atuh seueur saur bahe carek yeuh
si koneng (10/30/2007 1:07:23 PM): sami sami kang

Iklan

3 Tanggapan

  1. hmm maaf akang2 teh kurang kerjaannya?
    duh ni salalatres =))

    kang padahalmah pan tos aya ayeunamah susu nu paragi ngagendutan teh kangge pameget pami teu lepatmah Weight gain nya kang on2? eta dina iklan pan aya 😀

  2. Pan eta oge ide Kang..!

  3. heuheuy deudeuh… eta aya nu kitu nya…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: