Na… hanjakal pisan
Basa anjeun datang
kuring geus duaan

Mun seug lelengohan
moal mikir panjang
sadia marengan

Duuh waas…
silih pikasono
silih pikadeudeuh
silih pikanyaaaah

Kumaha… nya kudu kumaha
da kuring ayeuna geus aya nu boga
hampura… nya kuring hampura
najan dikumaha moal rek ngadua

**
Duuh waas…
silih pikasono
silih pikadeudeuh
silih pikanyaaaah

Kumaha… nya kudu kumaha
da kuring ayeuna geus aya nu boga
hampura nya kuring hampura
najan dikumaha moal rek ngadua

Geus ah kalah lieur … he… he… hapunten akang, neng ah…

Iklan

7 Tanggapan

  1. duh karunya teuing etah si eneng, keun w lach neng ke ge bakal aya lach hehe.

    kamana atuh kamana, neangan kaset …. keukeuh yeuh jalma medit saalam dunya
    proteeeeeeessss!!!

  2. keukeuh keukeuh beu?

  3. kumaha atuh kumaha…..duh mun nyiram geus matak ieumah, kang ohanggggggggggggg

  4. enya uy kang, kaalaman ku kuring oge geuningan, naha nya loba nu miharep teh mun urang geus miboga,,???
    naha, naha, naha,,,,,,,

  5. gogoda tea namina kang tonggeret 😀

  6. ooooiiii…tong diteruskeun lah…sok teu kiat he he he..

  7. aku suka lagunya kang,
    bty, punya mp3 nya.
    please share ya.
    aku cari di misshacker. 4share. stafa, ga ada.

    please

    riffai19@gmail.com

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: