Wilujeng Idul Fitri….

Taqabbalallahu minna wa minkum, shiyamana wa shiyamakum…

Wilujeng mapag datangna poe nu suci, hiji poe nu bisa dijadikeun hambalan pikeun ngamimitian lalampahan hirup urang nu rek di sorang… urang kudu niatkeun kualitas hirup leuwih ningkat tibatan taun-taun katukang… bersih diri, bersih ati, bersih jalan sasapuan… ulah sampe kakotoran deui ku kalakay-kalakay kahirupan nu bakal ngarugikeun kana kahirupan urang…

Wilujeng Idul Fitri abdi nyuhunkeun dihapunten tina samudaya kalelepatan…

on2hood

 

 

 

Iklan

4 Tanggapan

  1. Minal Aidzin wal faidzin , Hampuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    simkuring

  2. Taqabbalallahu minna wa minkum, shiyamana wa shiyamakum…

  3. Taqabbalallahu Minna Waminkum Shiyamana Washiyamakum. Neda dihapunten lahir bathin, kang

  4. hapunteun sabudaya kalepatan juragan, rumaos seer banyol ka salira 🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: