Sasambat ….taya daya

Leuleus teu walakaya, sirah cengkat asa ku beurat, awak pasiksak kabisa ukur ngababatang, duuh ieu panon asa docolok nyoco, moal jauh deui ieu awak parna…hate ngarakacak hayang sasambat teu wasa…..moal kitu hirup teh pinuh ku dosa?….Gusti….. pami bae leres, abdi nampi sagala cocoba ti Anjeun……duuuh Ema……Bapa hapunten abdi ….

Iklan

12 Tanggapan

  1. duh… enggal damang atuh nya kang on2…
    euh… enggal oge milari nu mangrawatkeun… sing geulis.. wios enggal jagjag… 😀

  2. yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu matakna atuh dangu geura cariosan kolot teh heuheu
    alah naonnya taue nyambung, nya kang cing enggal damang w atuhnya, tadi 80% ayeuna tos 100% teu? mun tacan dagorkeun kana panto geura pasti langsung cenghar hihi.

    mm heureuy yeuh dunungan…:D

  3. Kang Kabayan : Nuhun ieu oge aya nu ngarawat mah kaleresan aya saurang utusan ti Kang o70n ni geulis matak tereh jagjag kana awah ha.. ha..

    Kangge nu Ngalangkung : Cugan teh saha…he. he.. lah janten 65% deui bongan anjeun teu daek sumping lah…

  4. Deudeuh teuing ucu…kasep…

    Hayu urang ka Kesmas jeung Euceu !

    sing enggal damang bageur !!!

  5. Nuhun atuh kananggo mah utusan teh…hawatos teu damang wales…bilih kirang mah ke dikintunan deui… :rose:

  6. Eplok : Udah sehat siap cit kuriling deui 🙂

    Kang O70n : Embung si Rose mah… galak, si malati wae matak adem

  7. euh.. kang on2.. ulah seueur teuing eueut jamu galian pasirna.. pados enggal pulih deui sumangetna.. :mrgreen:

  8. Nani tara aya nu cit kuriling ah dasar Once

  9. Kang Kabayan : Udah jagjag atuh ayeunamah…semagngat’45 lagi

    Hileud : Pan kamari udah kumaha cih…

  10. duh punten ayi..teh nembe apal kamari ayi teu damang..Alhamdulillah,pami tos jagjag deui mah..wilujen mamayu…SEMANGAT..!!
    Kang O7on..pami abdi ngiring pesen tiasa teu…tapi nu kasep he he he…

  11. Ayeuna kumaha kang tos walagri deui? tong lami2 lah teu damang na. Tos ngarantosan postingan2 enggal na

  12. teh Noer : Yee puguh kamari teh diantosan teteh ni somseu

    Kang O7on : Alhamdulillah udah jejeg dai ayeunamah

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: