Jalan Satapak

Nyawang mangsa-mangsa anggang
Waktu anjeun neuteup geugeut
Waktu anjeun balaka kancinta
Geus lain-lainna deui…
Nu aya ngasruk eurih kapeurih
Nu aya nyawang jalan nu lungkiwa
Ibun cipanon reumis hate nu peurih
Heureut lengkah papasten tilarna kacinta
Anjeun nu satia datang marengan lengkah
Pisah kasarung ku pengkolan pangirut
Jalan satapak kasorang teu kaimpikeun
Pikir bingung teu puguh juntrung
Indung suku jadi tutugan lamunan
Ngaping lengkah na jalan satapak
Nu baseuh keclak cai mata
Naha kieu… naha kitu…
Batin ceurik maratan langit
Hate melang pinuh karingrang
Anjeun nu salila ieu surti ku pangeling
Anjeun nu salia ieu tempat nyalindung
Meupeuh hate jadi kapas kacaian
Duuuh Gustiii…..
Naha abdi sorangan nyorang jalan satapak
Cuang cieung taya nu marengan

Saukur… mapay carita nu katampa, neuleuman hate wanoja nuju lungkiwa. peurih katurih ku eurihna kahirupan

Iklan

11 Tanggapan

  1. euh… mojang balaka kana cinta… tampa daksa nyorangna nya kang?….
    karunya atuh si mojang teh… hatena peurih katurih ku eurih…
    enggal milari deui weh kituh…

  2. beu.. naha pratamax teh teu aya?…

  3. Duuuh Gustiii..
    Naha abdi sorangan nyorang jalan satapak
    Cuang cieung taya nu marengan

    …naha atuh teu ajak-ajak simkuring! heuheu mun apalamah dibaturan atuh

  4. Ont2 aku datang neh !!!

  5. selamat pagi, numpang lewat 🙂

  6. arjasari : mangga diantor ceuk abdi oge ti kamari teh… naha teu purun sumping

    once : Iya honney … i know 🙂

    kaze : Met pagi juga waaah tumben neh dah bangun… pagi2 gene, makasih dah mampir

  7. Mana mungkin kumelupakanmu sayang ku batur balaka tapi tara mawa cilaka !!!

  8. euleuh-euleuh kang Ont2 teh
    nuju tunggara geuning, kunaon atuh kang?
    aeh enya tos gentos deui ayeuna mah them WP na
    janten hideung kieu tah latarna
    tapi da sae….

  9. Once : Tuh geuning… saur akang oge naon… ?!?!!

    wanoja : biar sesuai dengan suasana hati yang lagi berkabung he.. he… nuhun ah dah mampir deui ka rorompok yeuh..kumaha kabar nya?

  10. Wilujeng tepang.

  11. Wilujeng tepang kang… kumaha kabar di lembur daramang ? Nuhun ah tos sumping ka Blog abdi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: