Teu aya ideu

Ngacapruk deui wae jeung jurig chat…. he.. he…

maya : kang ?
maya : hoyong seuri yeuh
maya : de ngiringan?
on2hood : ha.. ha…boa – boa uy ?!?
maya : ya sudahlah…cuman itu doank
on2hood : mangga
on2hood : akang de ngeblog tp gak ada ide uy..
maya : hmmm naha… teu dameul kang?
maya : ni ngeblog wae
maya : kang abdi requestnya
on2hood : naon atuh ?
maya : tiasa teu nyerat soal dunia sana
on2hood : maksudnya
maya : jurig
on2hood : nya tiasa, mang kunaon ?
maya : teu nanaon…request wungkul…kapan jabaning taya ide saurna
on2hood : ke nya deuk dipikiran heula da kedah amit widi heula atuh bilih… tamiang meulit ka bitis
maya : nya ngan cuman semacam poliing “menurut kamu dunia sana ad gak?. pernah ketemu gak? ato takut gak, ato…..percaya gak? dll lah
on2hood : 1. saya percaya terhadap dunia goib itu ada
on2hood : 2. saya tidk takut karena saya mahluk paling mulia
on2hood : 3. akang lom pernah liat jelas… tapi pernah merasakan… namanya jg goib … urusan Alloh eta ma
maya : cumuhun
on2hood : sebatas suara… cahaya…. masuk ke badan… secara jelas bentuk ngajirim mah henteu … karena dia tidak mempunyai bentuk atuh
on2hood : klo pun menyerupai sesuatu itu sekedar kamuplase dia untuk menyamakan persepsi… ceuk akang mah
on2hood : misal di Indonesia mah … pocong
on2hood : beda sama di Amerika … dracula
on2hood : beda lagi sama di Cina … vampir
maya : di mesir mummy
on2hood : intina tetep aja setan or jin
on2hood : sing tarapti ka diri… tetep ngancik hate ka Gusti… ngarah setan nu nyiriwuri teu bisa mampir ka diri urang
maya : muhun ki….insyaallah
on2hood : ngarah hate jadi bingah, ngarah wajah tampak cerah… urang kedah pasrah dina amanah… patonah…bi icih, wa juju, mang maman, ceu iroh jeung sajabana
maya : geloooo
on2hood : sa RT ngabsen na bade? ha.. ha..
on2hood : tong mancing2 akang nyarios serius atuh bisa2 kaweur tungtungna…..”Sanes kitu para Bapa.. para Ibu… ?
maya : ” Yaktosss” saur manuk … geloooow he… he…

Iklan

27 Tanggapan

  1. makasih sudah mampir 🙂 oya cara buat daftar mybloglog supaya yang tampil lebih dari lima gimana caranya?

  2. dah aku kirim lewat mail tuh

  3. kang jurig alias dedemit alis teh ririwa kenehnya?

    mummy teh kapi alo ka vampir,
    vampir kapi ua ka dracula…..tah nu janteun patarosan kapi naonnya ka bangsaning pocong, suster ngesot, buta hejo, jaelangkung, kuntilanak, jeung sajabana…..kapi naonnanya? hehe

  4. Kieu silsilahnamah etateh…. kabehna oge sarumpun batan urang kan Rumpun Melayu… tah manehna oge sarua sarumpun namina Rumpun Ririwa… nu ngabedakeun iwal ti warna jeung rupa… hubungan pancakakina nyaeta :

    1. Pocong teh kaka iparna Kuntilanak, gaduh salaki ngarana Buta Hejo, jeung boga budak nu ngarana Jaelangkung.

    2. Buta hejo teh selingkuh jeung Suster Ngesod, tah ari Suster Ngesod teh Baby Sisterna si Jalangkun, anakna Pocong jeung Buta Hejo

    Kalah pabaliut uy… lieuuur he.. he..

  5. halahh….gening bangsa lelembut oge aya pancasampeanna sagala rupi, dupi neng maya ka koentilanak kapi naon…???

  6. Tah ari si neng Maya mah eta teh rayina kuntilanak… ngan sok mungkir pami di taros ku akang mah…. tara ngaku sok sumput salindung ha.. ha…

  7. Jang pribados mah adanya alam ghaib jin atow syetan itu seperti mainan dokter2an atow masak2an bagi anak2 qt. Seperti orang tua ngasih mainan pisau2an atow suntik2an sama anakna, supaya tidak mencelakai si anak. Alam jin yg ghaibnya terbatas kadang2 bocor terlihat untuk menghayati adanya Yang Maha Ghaib yang ke Ghaiban nya Sempurna. Kalo qt ada yg pernah ketemu ma yg begituan sikap qt seperti kata orang sunda mah teu urusan. Gak perlu ditanggapi khusus. Kitu heula kang…

  8. kok aku cek email gak ada mas? coba di kirim lagi kaze_021@yahoo.com

    makasih

  9. Wat Kang Dudung :
    Sehubungan commet anda untuk postingan tersebut di atas dapat saya sampaikan jawaban sbb :

    Namina oge teu aya ideu kang… anggap we jalmi lalieur guntreng jeung garelo… Jadi tidak ada keseriusan di postingan ini, sekedar panyinglar setres ku padamelan sapopoe… sakacaprukna we… he… he..

    Demikian saya sampaikan kpd Saudara, harap maklum.

    Anjrit… Punten kang… abdi seueur banyol yeuh, nuhun parantos rurumpaheun ka blog abdi. Tong Kapok nya.

  10. euh.. ngaos panyinglar setres teh janten emut simbut panyinglarna hanjuang meulit ka bitis… eh hanjuang nu ngabatu…. iasa ngandung hartos nyinglarkeur erok…

  11. blockquote cite=”alah ci maya ngambeuk, awas ciah tah nu ngaromongkeun kuring ditukangeun, de siwartoskeun ka rencanngna nu marakahyangan ceunah hehe, khusuna kang on2 jeung ucing garong wkwkwkkw….hag ah simkuringah teu ngiringan haha”>
    hanya konfirmasi anjeuna teh alo ti uana buyut kakait siwurna kapi emangna nu aya di arab hehe…

    lieur2 ciah ah

  12. sudah sampai emailnya mas.makasih ya, nanti aku pelajari dech 🙂

  13. Kangge Kang Kabayan :
    Puguh we urusan tukang bobok, tukang tarok, tukang nyingsatkeun anderok eta pan akang jagona, mangrupikeun terapi stress eta teh ha.. ha…

    Kangge Kembaran neng maya :
    Punten ah sanes nyarioskeun ti pengker, bongan nyumput bae salirana atuh teu daek jol diantosan oge… tenang moal lieuy da tos diterapi stress ku kang kabayan 🙂

  14. euleuh… tambihan atuh… tukang kerok, tukang ketok, tukang noktrok tapi tara macok…

  15. Yee eta mah bonusna pami udah lulus terapi setress… tong di beja2 ka batur… saya can lulus yeuh bagian eta mah. 🙂

  16. euheuheuh… lami2 janten morno atuh keh alias morosot no…comment… blug…

  17. Tah eta maksud teh… ti tatadi oge… ngan teu weurat nyarioskeun na… bilih di blokir blog na dianggap situs porno ke kubatur… na jero hate we ngedalkeun na… tukang ngarxxxx xxxxx’s ha.. ha…

  18. beu… teu kadangu sora hatena… euheuhueu… tapi wios ah… bilih ngiring2 ngaburusut keh…


  19. “Ngacapruk deui wae jeung jurig chat. he.. he”

    hehehehe … suganteh jurig si joerig tea … 😀

  20. Hallah tarangung jawab uy .. montong kalabur… ieu dedemit aslina sumping…

    “Punten sadaya-daya gamparan…. sumpingmah sumping wae montong nekuk punduk abdi … tuh Kang Kabayan nu ngomporan na oge… geura rontok sanes abdi… abdimah paiit dagingna oge…”

  21. Lain euy eta ari jurig tumpak kuda kumaha mimitina…, ilaing geus ningali acan..

  22. ah santai we atuh … da abdi mah joerig bageur … sumpah! … 😀

  23. duuh aya jurig bageur uy … yap atuih ari bageurnmah kadieu … nyaah ari kanu bageur teh 🙂

  24. Tah ari jurig tumpak kuda teh nyaeta jurig anu ngulampreng ka alm dunya… kalilaan teuing nepi ka janari leutik alias panon poe rek lkaluar… supaya manehna tereh balik ka imahna nya naek kuda ngarah gancang ha.. ha…

  25. euh.. hartosna.. waktos janari kang on2 ditaekan ku jurig bageur… blug…

  26. punteun ah ngiring ngolebat hehe, da rek koment dinu luhurmah teu ngararti bahasana wkwkwk

  27. ini bahasa mana ya,,, aku kok kesasar kesini,,,hihii

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: