Kaduhung

Puguh we nungarana kaduhung teh lain ti heula…. kecuali lamun urang nuntun munding atawa embe terus nyuruduk awak sorangan… tah nu kieu nungarana kaduhung tiheula.

Kaduhung teh panyakit batin anu ngakibatkeun hate urang hanjakal kabina-bina pikeun hiji hal anu geus dilakukeun ku urang… tamiang meulit kabitis taah nukieu meureun nu di maksud ku Wa Kemod teh.

“wu .. aaaaaap” geus ah tunduh… rek sare bae… bisi kaduhung isuk hudang kabeurangan.

Iklan

11 Tanggapan

  1. haha kitunya ih…..mosting teh meuni maksa pisan :))

  2. Daripada kaduhung teu mosting2 acan… punten ah kumaha atuh da kaleresan we judulna sami… kan dah minta ijin dulu sama dirimu he.. he.. 🙂

  3. waaaa, 5 tahun tinggal di bandung bisanya cuma bilang beberapa kata standar seperti punten sama sumuhun doang 😀

    salam.

  4. Hi Ont2 aku maseh sibuk, jalan-jalan ma mertua.

    Ha he kaduhung uy ?

  5. wkwkwkwk bisnis blog sepi ayeunamah…hehe naonnya teu nyambung pisan

  6. Wat :

    Mas Aroeng : Waduuh… kedatangan Boss yang punya projec neh, silahkan duduk Boss… maaflah tempatnya hareurin, mo mampir gak bilang-bilang grogi neh 🙂

    Hileud : Kamana wae atuh… ditungguin di bandara gak daek jol… padahal dah digelarin karpet merah… maklum lah seleb mo datang. Gak jadi ya, bist du keine zeit ?

    Liez : Ha.. ha.. pecahkan saja gelasnya biar ramai…. wah beuki teu nyambung pan … kumaha dinya we lah.

  7. Salah nu luhur hapus

    Ich habe keine geld, kagak jadi gehe nach Jakarta.

  8. He.. he.. nie macht reden darber… ah capeee deeh , i vertraut immer u lieb…

  9. kacida piraku…
    .
    .
    .
    resiko keur dapur sapoe ukur sareeebu…

    (naoooon deuih.. :p)

  10. Potret manehna…. keur kamari euweuh irungan…. beu?!
    beuki parah yeuh panyakit teh 🙂

  11. alah naha kalaka ngalagu geuning….sok atuh mana nu ngagiteukna kang?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: