Chat jeung karuhun …

on2hood (5/22/2007 12:48:29 PM): kang nuju naon ?
on2hood (5/22/2007 12:48:34 PM): mojok wae tuh
kang_suroding (5/22/2007 3:48:33 PM): hei eta status id siga nuker nyanyi ?
kang_suroding (5/22/2007 3:48:35 PM): ngarayu saha ?
kang_suroding (5/22/2007 3:48:53 PM): agehan kolot atuh
on2hood (5/22/2007 3:49:08 PM): urang setibudi mang
kang_suroding (5/22/2007 3:49:49 PM): ha ha ha geulis teu
on2hood (5/22/2007 3:49:50 PM): minggu kamari kapanggih di ambasador basa deuk nyervis printer mang

kang_suroding (5/22/2007 3:54:30 PM): ari geus uplek jeung nuanyar mah
kang_suroding (5/22/2007 3:54:43 PM): pohoo kan di imah ha ha ha
on2hood (5/22/2007 3:56:42 PM): ih pan kudu tarapti ka diri, ulah poho ka purwadaksi, bisi nu nya di sisi diri ngarasa risi nya kudu ati-ati
on2hood (5/22/2007 3:56:46 PM): hi hi hi
on2hood (5/22/2007 3:58:48 PM): gara-gara na mah ngadadahan ka saya mang
on2hood (5/22/2007 3:59:12 PM): nya kapaksa saya datangan waah sagala kacabak lah
on2hood (5/22/2007 3:59:16 PM): ha.. ha.. haa/
kang_suroding (5/22/2007 4:00:09 PM): weleh weleh aya ku cekatan tah si sujang
kang_suroding (5/22/2007 4:00:23 PM): kerajinan tangan meren nya
kang_suroding (5/22/2007 4:00:34 PM): lumayan
kang_suroding (5/22/2007 4:00:49 PM): teruskan perjuangan mu ha ha ha
on2hood (5/22/2007 4:02:57 PM): hayang ngasaan jajan awalna mah ngan apa daya saya taya daya
on2hood (5/22/2007 4:04:14 PM): nya kapaksa ngaprak mapayan yang ada saja
kang_suroding (5/22/2007 4:04:37 PM): ha.. haa..

on2hood (5/22/2007 4:04:57 PM): pas mata saya tanggah kana tangga yang jalan
on2hood (5/22/2007 4:05:12 PM): ada yang ngadadahan ka saya
kang_suroding (5/22/2007 4:05:28 PM): tos diaprak ?
on2hood (5/22/2007 4:05:52 PM): nya kakara sakacabarna mang can kaaprak sadaya
kang_suroding (5/22/2007 4:06:09 PM): halah halahhh
on2hood (5/22/2007 4:07:29 PM): nya pas saya maksa nyabak kana bah dada
on2hood (5/22/2007 4:07:49 PM): ana ” plak ” aya tangan nampar wajah saya
kang_suroding (5/22/2007 4:07:53 PM): terus ?
on2hood (5/22/2007 4:07:58 PM): saya marah mang !
kang_suroding (5/22/2007 4:08:16 PM): terus ???
on2hood (5/22/2007 4:09:30 PM): saya katakan saja “naha kalah nampar wajah saya? ” nya pan panas karasana mang
on2hood (5/22/2007 4:10:11 PM): asa karagragan mas dan bagja mang …. pas aya basana ka saya naha nampar wajah saya
kang_suroding (5/22/2007 4:10:42 PM): kumaha taah ???
on2hood (5/22/2007 4:10:56 PM): nya kalah balaka “saya gak marah aa… naha aa kalah nyabakna na dada saja ? naha gak sadayana ? hallah
on2hood (5/22/2007 4:11:14 PM): ???!!??!!?!?
kang_suroding (5/22/2007 4:11:29 PM): haaaa haaaaa eta eta si sujang ngabibita kolot
on2hood (5/22/2007 4:11:37 PM): hi hi hi

kang_suroding (5/22/2007 4:11:57 PM): agehan kolot jang ah tong soranganeun ?
kang_suroding (5/22/2007 4:13:07 PM): kadieu menta id na atuh ?
kang_suroding (5/22/2007 4:13:31 PM): eh ayeuna aya keneh didinya simanisna ?
on2hood (5/22/2007 4:14:06 PM): aya he. he…
kang_suroding (5/22/2007 4:14:37 PM): ti kamari ngan taya dayaa we
on2hood (5/22/2007 4:14:57 PM): saya gak wasa mang
on2hood (5/22/2007 4:16:16 PM): inggis ku risi rempan ku sugan tuda
on2hood (5/22/2007 4:16:29 PM): palalaur jadi deudeuieun
kang_suroding (5/22/2007 4:16:29 PM): ooh aluus tah pemikiran teh he he

Hatur nuhun kang oding lah sanes waktos di sambung deui chat di YM na …

chat-1.jpg

Iklan

2 Tanggapan

  1. ahiak…ahiak kuring seuri gogoakan nepi ka lolongseran maca carita kakang…huahahuahuahaha….eta sinyai sugan teh heu euh ngagaplok teh ngambek di cabak dada teh kalah ka menta kabeh…beu…hayang eum … boga nu kitu…2 atawa 3 deui mah…

  2. padahal aya kata2 nu di potong sing kapanjangan carita tadinamah…basa anyar pamrok jeung eta wanoja teh…. saya nanya

    “naha anda ngadadahan ka saya?” dijawab we ku manehna..
    “kang…. maaf ya… saya kan randa anyar, saya hayang ngasaan karagap jajaka gandang batan akang… kagak apa-apa kang..?

    ha.. ha… ha..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: