Peugat Simpay

Geter-geter rasa nu kungsi datang
Jadi hiji rusiah nu can kungsi nyanding
Nilik ti beh dituna
Aya hiji hate nu ngaguliksek
Aya hiji rasa nu mawa kapanasaran
Asa ku geus lila
Asa ku geus kakubur sakieu lilana
Rasa cinta datang deui kasingkabkeun ku anjeun
Pikir nyabang ku teu bisa di bebenjokeun
Rasa kameulang…
Rasa hariwang… jadi ririwa kahirupan
Ingis ku bisi rempan ku sugan
Hate nyabang ka dua hate…
Antara anjeun nu anyar datang
Jeung anjeun nu geus lila nyanding

Duh Gusti…
Naha kieu nasib hate
Kieu salah kitu salah
Ieu kumaha itu kumaha
Ngarasa dosa… waktu balaka carita
Ka anjeun nu anyar datang
Ka anjeun nu jadi pangulinan rasa
Ka anjeun nu teu sadar kana rusiah hate
Ka anjeun nu kungsi ceurik balilihan
Ka anjeun nu ayeuna teu bisa narima
Pegatna simpay kaasih

Purwadaksi ngukur ka diri
Rasa salah beuki nambah
Awak ngajirim hate kumalayang
Sadar ku laku era ku lampah
Anjeun nu satia, anjeun nu sakitu belana
Jungjunan hate bebene rasa
Hapunten akang nu teu bisa satia…
Nu teu bisa ngajaga titipan rasa kacinta anjeun….

Iklan

2 Tanggapan

  1. Kedah satia atuh, Hawatos ulah kitu ih !

    Bejakeun pek !

  2. He.. he.. sadaya daya.. ngan ari urusan hate mah eta anugrah, teu bisa di penta kasaha? iraha? dimana? datangna tara bebeja, jol aya we geter-geter kacinta teh.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: