Janari Leutik ….

Puguh we hate asa nyeblak teu ti sasarina wanci janari leutik ngadenge sora Jago kongkorongok, asa geus poho we beh ditunamah. Wantu tiap poe ngan ngagugulung karipuh merjuangkeun hirup di kota gede. Kapaksa ngegel curuk sorangan “Ah da lain ngimpi ieumah ! ”

Bari beurat oge kapaksa awak cengkat bari ngalungkeun bantal butut nu tiap peuting satia maturan sare… padahal biasanamah boro-boro dialungkeun terus we dikeukeupan. Puguh we wanci sakitu teh keur meumeujeuhna gareulis tah bantal guling teh, nu hiji mirip Agnes Monica nu hiji deui mirip Luna Maya he.. he..

Ragamang ramo muka jandela “Ah da euweuh sasaha !?” keur kitu kadenge deui sora Si Jago meuni nongtoreng asa di tengah imah, terus we panto kamar buru-buru di buka, ret panon ngareret ka batur salembur nu nyampai na sofa butut manehna ngadon ngendong gara-gara kapeutingan mulang kalembur wakcana mah tas ngirim hayam potong ka Pasar Induk, ret deui ka luhur meja ….”Beu ?!! Dasar Si Borokokok… Si Kehed… Si Gob..tittttttt … Abong kena usahana kana jual beuli hayam nepi ka HP alaremna sora hayam jago kongkorongok “.

Teg inget ka bantal nu bieu dialungkeun terus we dirontok, reup panon peureum, neruskeun sare bari ngeukeupan dua artis nu tenar tea he… he… he…

Cerita ini didedikasikan buat kamu hallah meuni “kamu” sahabat setia yang ada di Bandung yang udah memberikan ide kata ” Gob..tittttttt …” ,
“Kumaha neng… mana atuh alamat blog teh ?”

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: