Karasa Parna…

Cindekul awak sakujur
Maca diri geus sakieu uzur
Raga ngan saukur titipan ti Gusti
Cindek diri ngan hiji
Nu jauh kasintung kalapa
Lieuk batur lieuk deungeun
Awak kasiksa…
Lir kalakay katebak angin
Leuleus teu walakaya

Duh ema hapunten putra…
Ieu awak pinuh ku dosa
Kieu rasana jauh ngumbara
Waktu raga karasa parna

Iklan

Satu Tanggapan

  1. kang…salam kenal,
    meni reuseup macaan puisi akang…, kaleureusan abdi nuju milarian puisi bahasa sunda kanggo tugas pun anak ti sakola. Nyungkeun widina abdi nyadur puisi ieu…
    Hatur nuhun..sateuacanna, hapunteun bilih bahasa abdi kirang mernah…sakantenan diajar deui bahasa sunda

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: